Terug naar Nieuws

Donderdag 18 april: Alzheimer Café Winsum e.o.  “Help, wij hebben dementie”

Gepubliceerd op:

  1712129786413_400_267_1712129824.jpg Petra Oden is de schrijfster van het boek “Help, wij hebben dementie”. Hierin geeft zij een indringende beschrijving van wat het betekent wanneer je partner op jonge leeftijd dementie krijgt.www.alzheimer-nederland.nl/regios/groningen

Op 18 april komt Petra Oden bij het Alzheimer Café Winsum vertellen over haar ervaringen.

Zij vertelt over de gedragsveranderingen, de emotionele gevolgen voor de naaste, de zorg die nodig is, ethische dilemma’s en de juridische vraagstukken die er bij komen kijken. Ook geeft ze tips voor naasten en zorgprofessionals.

 

Donderdag 18 april bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Alzheimer Café Winsum e.o. in zorgcentrum Winkheem, Borgweg 48 in Winsum. Het programma begint om 19.30 uur en rond 21.00 uur wordt de avond informeel afgesloten. De toegang is als altijd gratis.

 

Wilt u meer informatie over de activiteiten van het Alzheimer Café Winsum e.o. en de andere Cafés in de provincie, dan kunt u een kijkje nemen op de website www.alzheimer-nederland.nl/regios/groningen.

 

Namens de werkgroep Alzheimer Café Winsum e.o.

Erik de Jong

E-mail: alzheimercafe.winsum@alzheimervrijwilligers.nl

02-09-2024

Donderdag 19 september: Alzheimer Café Winsum e.o. “Samen in Beweging”

Op donderdag 19 september vieren we samen Wereld Alzheimerdag in het Alzheimer Café Winsum. Het thema van deze dag is “Samen in Beweging”. Afke Abbas, fysiotherapeut en aangesloten bij het Netwerk Parkinson en Pamela Goosen, dansdocente bij ‘Dansen op Recept’, gaan de …
Lees meer